DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er ikke længere moderne at have et minimalistisk genbrugshjem. Nu skal der mere smæk på, og vi må gerne vise, at vi har penge til at bo overdådigt. Her får du tre lette trin til at vise din velstand gennem din bolig, din indretning og din interiør – også selvom pengetanken ikke bugner af millioner.

Guldspejle og gyldne overflader

I de fleste hjem, hvor der bor velhavere, er der ikke bare almindelige spejle. Der er overdådige spejle, der går får gulv til loft. Næsten da. Det kan du lade dig inspirere af, hvis du gerne vil have et flot hjem, der tiltrækker opmærksomhed blandt de besøgende.

Der findes masser af steder, du kan få overdådige spejle, men du kan også male dem selv med guldspray, hvis du finder et, der har en flot ramme. Se bare her.

Et overdådigt hjem har et overdådigt soveværelse

Der er ingen tvivl om, at det overdådige hjem også har et flot og overdådigt soveværelse. Sørg for, at der ikke mangler noget herinde – og sørg for, at det er perfekt ned til mindste detalje. Fra sengetøjet til din sengelampe.

Det hele skal være gennemført, og det kan det blive på mange forskellige måder. Det vigtigste er, at du sørger for, at det går op i en højere enhed.

Sørg for, at der er planter

Det overdådige hjem er fyldt med planter, der bringer liv og glæde ind i alle rum. Dem, hvor der er optimale forhold for planterne, naturligvis. Det kan godt være, at en plante ikke har en bevidsthed, men derfor skal den ikke lide under kummerlige forhold.

Når du har planter i hjemmet, signalerer du samtidig, at her er et rent og pænt indeklima. Det er skønt, og du kan være sikker på, at dine gæster nyder at være i dit hjem, hvis det er fyldt med planter.