Forside Tips til ham 10 hurtige til at få et bedre selvværd
10 tips til bedre selvværd

10 hurtige til at få et bedre selvværd

1253
0
DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der kan være mange grunde til et lavere selvværd. Vi har i denne artikel lavet en liste over hurtige ting, som du kan gøre for at få et bedre selvværd og kommer ud af den negative spiral. Læs med her

Ros i stedet for ris – Husk at ros dig selv. Det er vigtigt at du indser at du rent faktisk godt kan mange ting(det kan vi alle), også selvom de er små. De små sejre samler sig til store sejrer, og vil på sigt gavne for selvværdet.

Undgå negative tanker – Det er vigtigt at du ikke taler for meget ned til dig selv men derimod tænker mere positivt. Hvis du kommer på negative tanker, så giv omgående igen med en positiv.

Ryd op i dit liv – Hvis du har gamle ting liggende, så får det ryddet af vejen. Tag de små ting først, så kan du lettere overskue de store.

Accepter de dårlige dage – Det er vigtigt at du ikke bilder dig selv ind at der er dårlige dage ind imellem. Alle kan have en dårlig dag. Hvis det hele ser lidt sort ud, så tag kontakt til en læge eller et bosted, for at få snakket med nogen om dine problemer.

Lev sundt – En sundere livsstil kan gavne til en bedre psykisk tilstand, men er en proces. Spis sundt, sørg for en god nattesøvn, og dyrk motion.

Vær realistisk – Stil mindre krav, og se, med det samme at du er i gang med at opfylde dem.

Lav vær med at bekymre dig – Koncentrer dig kun om ting, du ved med sikkerhed. Acceptér, at negative ting kan ske, men vent med at bekymre dig, til de er sket

Find din indre ro – Tænd et lys, sæt noget stille musik på, og gå ind i dig selv, og nyd øjeblikket

Lev livet – Skru ned for kravene eller forventningerne, både til dig selv og dine omgivelser, og tag et skridt ad gangen.

Sæt pris på de gode ting – Jo, der er gode ting i livet. Gode venner, et godt måltid mad, en ny bluse, en solstråle på ryggen.