DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Alle mennesker fortjener mindst et surpriceparty i deres liv. Et surpriceparty viser nemlig en person som står dig nært, at du har tænkt på dem, og at du har brugt din tid på at arrangere en hel fest for dem. Dog kan det i begyndelsen virke en smule uoverskueligt at holde et surpriceparty, og det kan derfor være en god ide at starte planlægningen i god tid. Herudover er der også nogle andre ting du kan gøre, for at holde det bedste surpriceparty.

Hav et stort udvalg af drikkevare klar

Noget af det vigtigste at have styr på til et surpriceparty, er drikkevarerne. Her er det vigtigt at I inden festen har købt et stort udvalg, så der er noget til enhver smag. Dette kan være alt fra øl og sodavand til fx danskvand. Husk dog også at købe forskellige vine til maden, dette kan I fx gøre hos uhrskov vinhandel i Herning. Uhrskov vine her herudover også en vinshop online, hvor I kan finde et stort udvalg af vine til enhver lejlighed.

Sørg for at koordinere med hendes andre veninder i god tid

En anden vigtig ting er at du sørger for at koordinere surpricepartyet med hendes andre veninder. Dette er både så de rent faktisk kan komme til festen, men de kan også typisk være en stor hjælp i planlægningen. I kan nemlig ofte dele opgaverne ud mellem jer, så I hver især står for en bestemt ting.

Find på et tema til festen

Uddelegerer i opgaverne imellem jer, kan det være en god ide løbende at snakke sammen. Herudover kan det også være en rigtigt god ide at blive enige om et tema, som festen kan dreje sig om. På den måde sikre I at der er en god rød tråd gennem hele aftenen.