DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Et typehus er et hus, der er designet på forhånd. Det er et yderst populært valg, når vi danskere skal opføre nyt hus.

Siden 1950’erne har typehuset været den foretrukne metode, når vi danskere har skulle realisere vores husdrømme. De fleste kender typehuset, og der er mange fordele ved at vælge lige netop dén løsning, når du skal have opført nyt hus.

#1: Du kan se huset, før du køber

Den helt klare fordel ved typehuset er det faktum, at du kan se, hvad du køber. De fleste producenter af typehuse har steder, hvor du kan få lov at se og fornemme typehuset, før du køber det.

#2: Det er billigere

Hvis du selv skal tegne dit hus eller få en arkitekt til det, vil du ofte ende med en pris, der er meget højere, end hvis du vælger et typehus. Med typehuset kan du skære mange omkostninger fra, også selvom du ikke skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Typehuset er et arkitekttegnet hus, men tegningerne bliver brugt til at opføre andre huse af samme type, og derfor vil det være billigere.

#3: Det går hurtigere

Når du vælger et typehus, får du et hus, der har været opført før. Det betyder, at der er fuld kontrol over byggeprocessen, så huset kan blive rejst på nogle måneder. Samtidig er det producenten, der står for køb af materialer.

#4: Du kan give typehuset et personligt præg

Selvom huset er tegnet på forhånd, betyder det ikke, at I ikke har mulighed for at gøre det til jeres. I kan eksempelvis vælge, hvilke vinduer og døre der skal i huset, så I er sikre på, at det bliver, som I ønsker.

Samtidig vil I kunne male det og vælge materialer til gulvet og lignende. Det betyder, at selvom konstruktionen ikke er unik, så vil huset stadig være unikt og helt jeres eget.