DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen er i gang med at sprede sig ud over det danske land. Chokolade kalendere, skrabe kalendere, juleradio osv. er allerede begyndt at stikke frem. Julen er derfor tættere på end vi lige regner med. Her får du derfor 4 hurtige tips til hvad du skal have styr på inden jul

Dine ønsker

Du kan allerede godt begynde at tænke på at udfylde din ønskeseddel, med de ting du står og mangler. Af og til kommer man i tanke om noget som man lige står og mangler, så husk at skrive det på så du ikke glemmer det igen.

Planlæg juleindkøb

Juleindkøbene kan være stressende og svært at overskue, når alle er ude og handle julegaver på samme tid. Begynd derfor allerede at forhøre dig om ønsker hos andre. Hvis du kan få juleindkøbene overstået inden julen går for alvor i gang, så har du meget mere tid til at gå rundt på gader og stræder, og nyde julelysene, drikke en kop varm kakao og spise nogle brændte mandler.

Julekalendere

En fast tradition i julen er selvfølgelig at have julekalendere, og det bliver man aldrig for gammel til. Hvad end det er chokolade, lakrids, øl, eller skrabe kalendere, så er der altid en til en hver smag. Så få fat i din ynglings julekalender, og lad den står klar til det bliver d. 1. december.

Julesweater

For at vise at det rigtig er blevet jul, så skal du selvfølgelig gå i julesweater hele julen i gennem. Der er ikke noget der er mere hyggeligt og varmende end at gå i en lækker julesweater. Sørg for at du har et par stykker eller tre, så du kan variere dine sweatere dag for dag. Så har du ikke allerede en julesweater, så er det på tide at du får fat i en, så du kan max hygge hele julen igennem