DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange danskere går på sommerferie i disse dage. Industriferien er startet, og det er tid til at skrue ned for blusset og nyde livet i fulde drag. Der kommer ikke bedre dage, end dem du går i møde i den nærmeste fremtid. Derfor får du her 5 hurtige tips, til hvordan du får det maksimale ud af din ferie.

#1: Rejs billigt fra Tyskland

Ser det skidt ud for feriebudgettet i år? Så frygt ikke. Der er mange billige rejser, du kan tage på, og du kommer faktisk op til 40% billigere afsted, hvis du rejser fra Hamborg i stedet for Danmark. Eller et andet sted i Tyskland. Det er bare billigere.

#2: Brug Airbnb for autentisk overnatning

Airbnb er en billig måde at overnatte på. Det er en god idé, hvis du gerne vil skaffe billig overnatning for hele familien. Det kan i mange tilfælde betale sig, og samtidig får du en mere autentisk oplevelse i de byer, du besøger.

#3: Find en god bog, du kan læse

Det kan være svært at finde tid til det hele, og derfor bør du også overveje, om det ikke er på tide at få læst dén bog, du har tænkt på så længe? Det er afstressende at læse, og det tager én tilbage til dengang, hvor der bare ikke var så meget stress og jag.

#4: Et vattæppe, nogle puder og god musik i ørene

Find en plet i haven, hvor du kan ligge på et vattæppe og slappe af med noget god musik i ørene. Det er altid en god løsning på en varm sommerdag, og du kommer til at stresse helt af. Kombinér det eventuelt med det forrige punkt; en god bog.

#5: Kobl af netværket

Det er stressende at have en elektronisk dims, der hele tiden minder dig om, at der er andre, der laver alt muligt andet. Ting, der ikke rigtig kommer dig ved, når det kommer til stykket.