DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når du låner penge på nettet, kan du hurtigt opleve, at du bliver snydt. Der er mange populære måder, hvorpå du kan låne penge, og der er mange udbydere, så det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor de bedste steder, man kan låne penge, er. Her får du 5 gode råd, der hjælper dig med at vælge rigtigt – så du ikke behøver at vælge forkert, inden du træffer den rigtige beslutning.

Følger du alle de gode råd, der er blevet samlet sammen herunder, så vil du hurtigt kunne sætte dig ind i, hvor du skal låne dine penge fra – og du er samtidig godt klædt på, når det kommer til at kaste dig ud på et lånemarked, du ikke på nuværende tidspunkt kender.

Tip #1

Vælg udelukkende låneudbydere, der er blevet godkendt af Finanstilsynet. Gør du det, er det helt sikkert, at de er underlagt den danske lovgivning, og derfor også bliver overvåget efter gældende regler. Så kan du også klage, hvid du er utilfreds med noget.

Tip #2

Vælg et sted, hvor du har mulighed for at underskrive dit lån med NemID. Gør du det, så er du sikker på, at du kan kryptere dit lån, og samtidig er det din sikkerhed for, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt.

Tip #3

Find ud af, hvor meget du har brug for præcist, inden du foretager dit lån. Du skal ikke låne for lidt, så du ikke har råd til det, du har brug for, for så kan du lige så godt lade være med at låne. Du skal samtidig heller ikke låne bare for at låne. Lån derfor udelukkende det beløb, du skal bruge; intet mere, intet mindre.

Tip #4

Hvor lang tid skal lånet løbe? Det er også en god idé at finde ud af, hvor længe du vil bruge på at betale dit forbrugslån tilbage.