DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når det kommer til indretning af ens hjem, skal man altid tænke sig godt om. Der er selvfølgelig nogle ting der skifter alt efter hvordan tendenserne og moden inden for indretning er lige nu, men der er også nogle ting der aldrig går af mode, eller som i hver fald har vist sig at være populært valg blandt mange i mange år. Særligt i et rum som stuen hvor man har stor mulighed for at åbne op for mange forskellige ting og det er også en af de rum man oftest invitere gæster ind i og dermed er det endnu vigtigere for mange folk at stuen er flot, lækker og moderne.

Tæppet

En af de ting der altid er populære hos folk, er tæppet der skal ligge i stuen. Nogle foretrækker et enkelt mens andre godt kan lide mange farver og nogle godt kan lide at have dyreskindet liggende. Uanset hvad, så skal du bare sørge for at de omkringliggende møbler passer på den ene eller den anden måde og med det er du så sikret at det setup kan holde i mange år.

Undervurder ikke gardinerne

Selvom folk oftest ikke stænker dem mange tanker før at solen står lige ind i ansigtet på dem mens man sidder og ser fjernsyn, så giver de et stort indtryk på rummet som helhed alligevel. Derfor er det meget vigtigt at du tænker du godt om inden du vælger gardiner til din stue.

Udenfor

Der er ikke meget der ser mere kedeligt ud, end en brugt og slidt terrasse. Der er flere måder at pifte denne op på, eksempelvis ved at skifte belægningen på terrassen. Dette giver et helt nyt look.

Minimalistisk eller pynte ting i alle afkroge?

Nogle foretrækker det ene hvor man holder det meget simpelt hvor andre foretrækker at pynte godt op i stuen, med planter, nipsting, billeder og meget andet på både væge og hylder og ja nærmest uanset hvor der lige er plads. Det svinger meget fra tid og fra person til person hvad det lige er der er populært lige nu.