DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Står du foran at skulle planlægge en barnedåb for dit barn, så først og fremmest: Stort tillykke med den lykkeligste begivenhed i dit liv! For det er værd at huske i al den praktiske planlægning og høje forventninger til selve dagen, at grunden til det hele er dit dyrebare afkom. Og den lille kærlighedsklump er nok mere eller mindre ligeglad med netop denne dag. Når det så er sagt, så vil de fleste forældre nok gerne se tilbage på denne dag som en mindeværdig og smuk dag, hvor gæsterne hygger sig.

Hvor skal barnedåben holdes?

En barnedåb kommer i mange former, og du bestemmer selv hvor formel en fest, du gerne vil have. Om du skal holde barnedåb eller navnefest hjemme, på restaurant eller i et lejet lokale, afgøres selvfølgelig også af dit budget, antal gæster og ikke mindst hvor meget plads, du bor på. Det kan ofte give en mere afslappet fest at holde den hjemme, men så har du også købt ind på, at huset er lidt på den anden ende i dagene op til og efter. I et lejet lokale står du også med oprydning og rengøring bagefter, men kan dog tage hjem til et hus, der ligner sig selv. I begge tilfælde er det et rigtig godt råd at betale sig fra lidt hjælp i køkkenet den dag. Booker du dig ind på en restaurant, er du selvfølgelig sikret at kunne sænke skuldrene og lade dig opvarte, men det kan være en bekostelig affære.

Skab stemningsfulde rammer med pynt

Uanset hvor du vælger at holde barnedåb, så kan du skabe stemning og stil over den ved at pynte flot og festligt op. Skab en rød tråd ved f.eks. at købe matchende servietter, bordløbere, lys, balloner og bordkortholdere. Du behøver ikke være låst fast i det traditionelle lyserøde/blå barnedåbsunivers. Man kan få pynt til barnedåben i flere forskellige farver.

Nyd dagen!