DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvorfor bør du ikke tøve med at købe og tilvælge cortenstål? Læs meget mere om ståltypens kunnen samt dens muligheder her. Hvad skyldes det flotte lag, og hvor kan vi ofte se cortenstål henne, når vi kigger os rundt?

Hvad kan cortenstål modsat andre ståltyper

Måske har du set skilte nær dig i din by af ståltypen corten. Cortenstål er nemlig et noget så populært materiale at bruge til pyntning, skilte og andet i et byrum. Generelt til udendørs fremvisning. Cortenstål ruster henover en bestemt mængde tid. Dog er denne ståltypen, modsat blødt stål eksempelvis, produceret og frembragt af nogle kemikalier, der gør materialet mere modstandsdygtig mod at ruste. Det vil tage op til 8 gange længere tid end eksempelvis andre ståltyper, når det handler om at blive brugt udendørs. Når materialet skal stå konstant uden for og udsættes alle former for vind og vejr. By Bang er nogle af forbrugernes favoritter. Især for deres kolossale udvalg, hvilket også gælder varer af ståltypen corten. Dette materiale bruges stort set af By Bang i alle sine produkter overordnet.

Stil og orden er vigtigt

Cortenstål har også en stilfuld effekt, det bidrager med til et udendørs areal, område eller bybillede. Et sted folk skal samles eller et sted, mange vil forbipassere. I de fleste tilfælde er cortenstål ikke et tilfældigt valg. Stålets høje niveau af vedligeholdelse gør, at det står flot og stilet. Når vi iagttager flotte ting, bliver vi måske ubevidst trygge og glade. De fleste mennesker trives godt blandt steder, som ikke mindst er renlige, men også pæne. Rigtig mange har brug for et hjem, hvor indretningen også er simpel, stilren. Ikke for meget nips og uorden, der kan fremprovokerer uro indeni. Kaos. For andre er det kaotiske mere trygt og hjemligt.