DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Måden at reklamere på eller bare gøre opmærksom på et budskab har ændret sig markant de seneste år. Digitale medier og heriblandt sociale medier har åbnet for mange nye muligheder, men også sat større krav til dig, der gerne vil nå ud med et specifikt budskab.

Mange platforme

En ting er at der er mange platforme hvor man sprede sig budskab. Og det er der virkelig, og de kan være svære at overskue og forstå. Noget andet er at der er mange platforme, hvor potentielle kunder kan modtage budskabet på. For mulighederne er mange på de digitale medier. På smartphone, tablets, computere og andet er det muligt at modtage både lydmæssige og visuelle budskaber, men udvalget er stort, så det er vigtigt at du rammer rigtigt.

Et speak kan mange ting

En måde at producere en lidt anderledes form for annonce er at få lavet et speak. Altså en fortælling eller et budskab med ord, der kan høres. Et speak er let at dele på diverse platforme, og kan ramme kort og præcist, hvor det skal. Et speak kan laves på den måde, hvor du gerne vil sende et budskab. Og du kan vælge en stemme, som du synes passer til den måde du gerne vil sende dit budskab. Og så kan der laves flere versioner, så du kan tilpasse dit budskab forskellige målgrupper. Det er ret let og simpelt at gøre.

Andet end bare reklame

Der er rigtig mange andre tilfælde end det hvor der skal laves reklame for et produkt eller en service, hvor det er en god ide, at få lavet et speak. Der kan være tale om alle mulighed budskaber, du gerne vil have leveret. Måske også når der er tale om undervisning. Det kan gøres kort og præcist med et speak, der kan laves ekstremt målrettet.