DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vinteren er over os, og det er koldt udenfor hjemmets fire vægge. Det betyder, at der er en vis risiko forbundet med at sætte sit hus til salg — men det betyder også, at der ikke er mange andre, der sætter deres hus til salg. Og det kan give dig en stor fordel.

Derfor er råd nummer #1, at du skal sætte dit hus til salg om vinteren, hvis du vil have et forspring, da der ikke er mange andre, der sætter hus til salg om vinteren. Gør du det, så er det vigtigt, at du sørger for, at det ser ordentligt ud — på trods af eventuelt snevejr.

…og det fører os til råd nummer #2; sørg for at dit hjem ser præsentabelt ud. Hvis du vælger at sælge, imens udearealerne er snedækkede, så vil det være en helt klar fordel — og nærmest en forudsætning for at få huset solgt — at du griber sneskovlen og får fjernet det sne, der ligger udenfor. Samtidig bør du fjerne de visne blade, efteråret har efterladt i haven. Det skal nemlig være muligt at se, hvordan huset ser ud udenfor. Også når der ikke er sne.

Råd nummer #3 går kort og godt ud på, at du skal sørge for, at der også er godt ud inden for dørene. Bum. Mere simpelt bliver det ikke; få en gulvsliber ud at ordne hjemmets gulve, hvis de ser slidte ud, få malet væggene, hvis de trænger til det og sørg for, at det hele kommer til at se godt og nyt ud. På den måde vil hjemmet lettere virke mere attraktivt for den kommende køber.

Det sidste råd (råd nummer #4) er noget så banalt som, at du skal lade nogle af dine ting stå i huset — også selvom du er flyttet. Så kan den potentielle køber se, hvordan det kan blive indrettet.