DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kender det sikkert, tiden flyver af sted og man glemmer at sætte pris på de ting man har kært. Vi lever i en travl og presset hverdag, hvor arbejde, madlavning og børnenes fritidsaktiviteter fylder en stor del. Husk på at du er langt fra den eneste, der har det sådan, så derfor har vi lavet et par hurtige tips til at i kan få parforholdet på skinner igen.

Nyd tiden sammen, uden børn

Det behøver ikke at koste en formue, når I skal bruge tid sammen og pleje forholdet. Tværtimod kan det gøres ganske gratis. Find for eksempel en god film, lav en skål popcorn og ta’ dynerne med ind i sofaen. Det handler i lige så høj grad om at I prioriterer tiden sammen, når I endelig er sammen. Det vil sige, at I skal være opmærksomme på ikke at sidde med telefonerne og tjekke facebook når i endelig er samme. Husk også at få børnene passet engang i mellem, så i nemmere kan nyde hinanden.

Weekendophold for 2

Tag væk og nyd hinanden, evt. på et weekendophold. Der findes mange muligheder og det er naturligvis jeres behov, der skal afgøre, hvad i er mest til. I kan for eksempel tage på et skønt weekendophold, hvor I har rig mulighed for at nyde tid sammen med hinanden og samtidig blive forkælet. I kan også tage på et kroophold, hvor I vil blive forkælet med skøn mad, få mulighed for at gå lange ture og snakke en masse.

Sidste løsning: Få hjælp

Hvis I er gået helt i stå, kan det være en god idé at gøre brug af professionel hjælp. Der er rig mulighed for at finde parterapi i København, som kan hjælpe jer med at få sat ord på jeres ønsker, så I hurtigt kan genfinde kærligheden. Det kan være en rigtig god løsning, hvis I finder det besværligt at få tid til at pleje forholdet.