DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Din hud afslører meget om din livsstil. Det kan ses på din hud, hvis du ikke passer godt på dig selv. Stress og for lidt søvn er blandt de største syndere. Se her, hvordan du får den perfekte hud.

#1: Undgå at blive skoldet i solen

Hudens værste fjende er solen. Faktisk opstår omkring 80% af de linjer, du har i din hud, på grund af solens UVA-stråler. Det er de stråler, der trænger længst ind i huden — og dem, der påvirker cellefornyelse samt kollagenproduktion.

Derfor er det vigtigt, at du bruger solcreme på de steder, hvor du er udsat. Som minimum skal den være faktor 20. Det er især vigtigt på årets første solskinsdage, hvor huden er mest udsat. Vær herudover opmærksom på, at en t-shirt kun beskytter med omkring faktor 15.

#2: Dyrk motion

Du bør dyrke motion i minimum 4 timer hver uge. Gennem hele livet. Det lyder måske hårdt, men hvis du tænker over det, er der 168 timer på en uge. Så er 4 ikke ret mange. Især ikke, hvis du tænker over, hvilke gavnlige effekter det har på dit helbred. Når du dyrker motion, øges blodcirkulationen, så din hud bliver ‘iltet igennem’ og får vigtig næring fra din kost. Det er gennem blodet, at cellerne bliver forsynet med de næringsstoffer, de han brug for — og afgiver dem, de ikke har brug for. Folk, der motionerer, har generelt mere spændstig og levende hud i ansigtet.

#3: Supplér med hudplejeprodukter

Der findes mange hudplejeprodukter på markedet. Nogle af dem virker, imens andre mildest talt ikke har nogen effekt. Bioeffect er et af de hudplejeprodukter, der rent faktisk virker. Produktet er et resultat af 10 års bioteknologi, og det dyrkes af de reneste ingredienser.

Det er baseret på en særlig, plantebaseret EGF, som er det protein, der fornyer huden. Det findes naturligt i huden, men altså også i planter og en lang række andre produkter til huden. Det er dermed medvirkende til, at hudens naturlige fornyelsesmekanisme styrkes, så din hud kommer til at fremstå flot og spændstig.