DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I en travl og stresset hverdag glemmer den moderne kvinde at forkæle dig selv. Netop forkælelse af sig selv er en vigtig faktor i en travl dagligdag. Blandt kvinder i øjeblikket, er det helt store hit et negle kursus. Flere virksomheder tilbyder neglekurser, men det er ikke de alle samme om er lige godt. Her i artiklen guider vi dig igennem til hvad du skal være opmærksom på, når du vælger negle kursus.

Et negle kursus på 4 dage i gele negle eller akryl negle, er et negle kursus til dig som ønsker at lave dine egne negle eller starte en neglesalon. Med et professionelt Negle kursus bliver du faktisk uddannet negletekniker, og vil kunne søge job som negletekniker eller starte egen negleklinik op. På mange negletekniker uddannelser vil du blive lært op i at bygge kunstige negle op med korrekt Apex og C-kurv, som er selve udformningen af neglen. PÅ den måde holder dine negle i op til 4-6 uger. På de fleste negle kurser bygges der både negle op på negle tipper og på skabelon. Du vil lære om at bygge Gele negle eller Akryl negle op fra bunden, så du kan lave flotte og holdbare negle.

Hvis du efter endt kursus vil lave negle på dig selv eller veninderne, er det vigtigt at du ved hvad du sidder og arbejder med. På de fleste negle kurser vil du blive undervist godt og grundigt til at bygge kunstige negle op på negle tipper. Med en basisuddannelse i at lave franske negle får du en en metode, så du let kan lave skarpe og ens negle med en flot hvid kant. Udover opbygning af neglen, lære du også om neglens anatomi, og hvilke sygdomme en negl kan have.

Find det rigtige negle kursus

En af de mest populære negle kurser, er det kursus som nail4you.dk tilbyder. Her får du udleveret deres unikke og ny opdateret basis mappe, som indeholder basis viden om naturlige- og kunstige negle, samt viden fra deres dygtige instruktøre og deres erfaring omkring negle.