DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi danskere elsker generelt at rejse, og siden 60’erne har vi været vilde med charterrejser til sydens sol. I takt med at der er kommet flere og flere fly i luften, rejserne er blevet billigere, og det er blevet lettere at finde informationer er destinationerne også blevet rykket, og det ikke længere unormalt at familier tager til USA, Thailand, Australien og lignende, hvilket man ikke så meget af for 10-15 år siden.

Selvom det generelt er blevet billigere at rejse, er der stadig nogle måder, hvor du kan komme endnu billigere af sted, og dermed måske have råd til at rejse en gang mere eller to i løbet af året.

Et par hurtige tips til en billigere rejse

Bor du vest for storebælt kan det eksempelvis være værd at overveje at rejse fra Tyskland, hvor priserne generelt er lavere. Det kan virker besværligt at skulle bestille via en tysk arrangør, hvor der for det første kan være en sprogbarriere. Dette er der dog en meget let vej uden om, Skov Rejser sælger charter rejser fra Tyskland, hvor de sælger gennem de tyske rejsebureauer, men står ellers for alting i forbindelse med salget, så du ikke skal bekymre dig om andet.

Det andet tips, som de fleste nok kender i forvejen, er at rejse uden for flaskehalsperioderne, hvor der er mange der har fri. Det er dyrt at rejse i skolernes sommerferie, da der er millioner der har fri der, og derfor har mulighed for at rejse i den periode, hvilket sender priserne i vejret.

Har man mulighed for at rejse uden for disse perioder, kan man spare op mod 50% af prisen i forhold til højsæsonerne, nogen gange mere. Det er dog naturligvis ikke altid, at man har mulighed for at rejse med børn i deres skoletid, men såfremt det er muligt, er det altså en god måde at spare på.

Det tredje tip handler om at have is i maven, og kunne rejse med meget kort tids varsel. Man snakker ikke så meget om afbudsrejser mere, som man tidligere har gjort, og markedet er generelt et andet, men der kan stadig være mange penge at spare, hvis man er klar til at rejse inden for et par timer, og står klar med en kuffert.