DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mobiltelefoner og særligt mobilabonnementer ligger nederst på mange menneskers liste over interesser i hverdagen. Det er sådan en ting, som bare skal spille og som ikke må være for dyrt. Alle og én leverer de samme ydelse, men enkelte smider ekstraservices oveni. Vi har samlet lidt tips til, hvordan du finder den rette løsning i forhold til mobilselskab og dit forbrug.

Spørg nettet til råds

Rigtig mange deler deres oplevelser via nettet. Der er nok flere negative end positive, da et mobilselskab netop bare skal virke. Og man er mest i humør til at klage, og man roser sjældent ting, som bare virker. Der er rigtig mange sites, hvor man samler erfaringer, og det giver god mening at bruge disse. F.eks se på Kundeservice og priser på mobilabonnement ved Fullrate, hvis det er Fullrate, man overvejer.

Spørg omkring dig

Alle du kender, har formentlig en mobiltelefon og de fleste har også et mobilselskab. For hver forbruger er der en erfaring, som du ikke kender til. Et godt råd er at spørge dine venner om gode erfaringer med mobilselskabet. Det kan være i en Facebook-opdatering eller måske via Instagram eller Twitter. Mange deler med glæde ud af deres erfaringer, og så skal der også nok komme nogle negative fortællinger med. Det er guld værd at spørge, og når det kommer til mobiltelefoner findes der ingen dumme spørgsmål.

Tro ikke på sælgere

Et sidste råd skal lyde, at du skal ikke stole på sælgere og deres rådgivning. Rigtig mange teleselskaber har sælgere stående i gågader og egne butikker, og det er svært for dig at gennemskue deres produkter. Det er med telefonsælger, som det er med bankfolk. De er der for at tjene penge til forretningen, ikke for at hjælpe dig. 

Så træd varsomt, spørg omkring dig og brug nettet, når du skal finde et nyt mobilselskab. Alt i alt handler det om at finde en løsning, hvor du skal bruge så lidt tid og penge som muligt, for at du føler dig i gode hænder.