DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er i dag mere normalt at hænge sit fladskærms TV op på sin væg, frem for at lade det stå på den fod som gerne følger med pakken på sit fladskærms TV. Men beslag til tv er lang fra ens, og du er derfor nød til at sætte dig ind i hvilket TV ophæng du skal bruge til det fladskærms TV som du har stående derhjemme.

Find et TV ophæng som passer

Som tidligere nævnt så er TV ophæng vidt forskellige fra hinanden, og passer ikke til hvilket som helst TV, da det som regel ikke er TV producenterne som producere disse. Du er derfor nødt til at sætte dig ind i hvilken størrelse dit TV er i tommer, samt hvad TV´ets vægt er. På den måde er markedets TV ophæng nemlig inddelt. Så det er forholdsvis nemt at finde lige det TV ophæng som man leder efter. Så start ud med at finde det TV ophæng som passer til dit TV i hjemmet.

Skal fjernsynet ses fra flere vinkler

Alt efter dit hjem og dens indretning, så bør du afgøre om dit TV skal kunne ses fra flere vinkler end bare en enkel. Det kan f.eks. være at du har et TV i køkkenet som du gerne vil kunne kigge mens du spise samt imens du laver maden, men positionerne er i hver deres ende af køkkenet. Her skal du være sikker på at du køber et TV ophæng som har den funktion har kunne dreje TV´et, så det kan ses fra mere en én vinkel i rummet.

OBS: hvis du gerne vil skjule dine ledninger som hænger ned fra dit tv, der til tider kan være et hav. Så bør du købe en vægskinne som kan samle alle dine ledninger i sig, og der efter lukkes af, så du ikke ser på flere forskellige ledninger som hænger ned af væggen.