DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange har problemer med dårlig holdning. Ryggen bliver langsomt mere og mere krum, uden vi lægger synderligt mærke til det. Det er egentlig først, hvis vi ser os selv fra siden, at vi kan se, at ryggen er helt skidt. I og med vi sidder og arbejder med vores computere, tablets og telefoner dagen lang, så bliver kroppen desværre vant til at være foroverbøjet. Det er ikke specielt sundt for vores holdning, hvilket kan have fatale konsekvenser senere i livet.
Smerter i nakke og ryg kommer ofte af dårlig ryg. Hvis man begynder at opleve smerter, så er det tid til at gøre noget ved det.

Du kan med kontinuerlig træning forbedre din kropslige holdning ganske betragteligt. Ved at træne den øvre ryg får man opbygget forhåbentlig en del muskelmasse, som helt naturligt vil forbedre din holdning. Det kræver ikke engang at månedligt fitnessabonnement, da det kan gøres hjemme i stuen med en simpel sportselastik. Køb en af de store elastikker og tag fat med begge hænder på elastikken. Stram elastikken mellem hænderne foran kroppen og før dem langsomt ud til hver sin side i strakt arm.
Gentag øvelsen indtil du bliver træt i ryggen og gør det af 3 omgange. Hvis du laver denne øvelse 3 gange ugentligt over længere tid, så vil du formentlig kunne se en forskel i din holdning.

Hvis du ikke ønsker at træne kroppen, men blot ønsker at dine holdning skal forbedres, så kan du investere i en anodyne t-shirt. Udover at t-shirten er med til at forbedre din holdning, så forbedrer du også blodcirkulationen i kroppen.
Anodyne er generelt set holdningskorrigerende tøj til både mænd og kvinder, som bliver forhandlet i flere lande i hele Europa. Alene det må være et relativt fint salgsargument. Tøjet sidder stramt på kroppen, men det skal det naturligvis også for at kunne korrigere kropsholdningen.

Husk at det er vigtigt at forebygge smerter og skader i et tidligt stadie.