DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen er lige om hjørnet og for mange webshopejer betyder det travlhed. Mange webshops lancere julekampagner i stor stil, og forventningerne til omsætningen i december måned er sky høj. For mange mindre webshops er december måned, måneden hvor 30-40% af omsætningen skal komme, for at de kan overleve næste år. Men hvad skal du gøre for at få webshoppen til at blive hundred procent juleklar? Her kommet et par tips.

Tips til juleshoppen

1. Inddel priserne i prislejer. Mange mennekser køber julegaver til et bestemt budget, så hvis du som virksomhedsejer inddeler varene i bestemte priskategorier, er der større chance for at brugerne handler ved dig.

2. Fortæl kunderne hvornår sidste dag for bestilling er. Op til jul kan pakkeposten sagtens være forsinket, eller kunder kan forvente længere levering. Det er vigtigt at skiltre med, hvor sidste dag for bestilling er, da det er vigtigt at pakken kommer inden jul, hvis det er en julegave, naturligvis.

3. Send et nyhedsbrev med bedst sælgende vare. Mange er meget i tvivl om hvad julegaven skal være, og derfor er det en utrolig god idé at give sine kunder inspiration til gaven. Det kan gøre på forsiden, med en lille liste, hvor kunderne har et godt overblik over bedst sælgende vare. Et nyhedsbrev vil også være meget effektivt.

4. Hastighedsoptimere din webshop. Du kender det selv hvis du skal til at købe et produkt online, og hjemmesiden er langsom om at svare, går man videre til et andet site. Konkurrencen på f.eks Legetøj på nettet er ekstrem, og hvis ventetiden bliver for voldsom, smutter kunden videre til en anden legetøjs side.

5. Test købsflowet på mobilen. Mobilen er blevet den primære enhed til at foretage research og køb på. Derfor er det ekstremt vigtig at købsflowet virker optimalt på både mobil og desktop.

Et par hurtige tips til at forbedre salget i julen. Der findes små parameter du kan skrue på, her var 5 af de vigtigste.