DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Miljøet har det ikke for godt i disse tider. Der er stigende fokus på det, men vi gør langt fra nok for miljøet — og det er altså noget, der er vigtigt at ændre på, hvis vi vil redde vores klode og sørge for, at den bliver et godt sted at bo for vores børn og børnebørn. Derfor får du et par hurtige tips til, hvad du kan ændre i din hverdag for at gøre den til et bedre sted at leve.

1. Skift til grøn energi

Det kan betale sig at skifte til grøn energi. Altså, energi der eksempelvis kommer fra vindmøller. Det kan du gøres hos et selskab som Vindstød A/S. Du kan læse mere om Vindstød.dk her hos Danmarks-Guiden.dk. Er du medlem af LO kan du få yderligere rabat,. Læs om medlemsfordelene ved at vælge Vindstød som LO medlem her, på ELforbundet kan du læse mere om at skifte Vindstød A/S

2. Tag kortere bade

Det er altid en god idé at tage kortere bade. Især her om vinteren, hvor man får tør og kløende hud af at tage lange bade. Samtidig kan du spare miljøet for mange, mange pinsler. Det kræver nemlig meget at rense vandet, men det er også dumt at bruge for meget vand.

3. Køb økologisk tøj

Bomuldsproduktionen står for rigtig meget af det sprøjtegift, der bliver brugt i verden. Derfor er det altså en rigtig, rigtig god idé, hvis man i stedet for det almindelige bomuld, man kan købe i supermarkeder og i de fleste tøjbutikker, går over til udelukkende at købe økologisk, GOTS-certificeret bomuldstøj, der er produceret med miljøet for øje.