DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er fælles for de fleste, at vi nogle gange får lyst til at lave om i boligen. Modemagasinerne bugner af inspirerende indretning, som ofte koster en formue, hvis vi vil prøve at efterligne. Derfor kommer her et par hurtige tips til, hvordan du kan shine boligen op.

Giv boligen en omgang maling

Vi undervurderer ofte effekten af maling, fordi vi ikke tænker, at det har nogen betydning. Men det forholder sig slet ikke sådan i virkeligheden. Det vil give et frisk pust til hele boligen, hvis du maler alle væggene med en neutral hvid maling. Fordelen ved at male væggene hvide i alle rum er, at du med fordel kan udvælge en central væg og male den en flot farve. Det kan for eksempel være en matrosblå farve. Hvis du mangler kvalitetsmaling til dit maleprojekt, kan du se mere her.

Gør-det-selv-projekter

Som sagt kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, når hjemmet skal fornys. Men sådan behøver det slet ikke at være. Det man ofte betaler for, er selve materialerne og den arbejdskraft, der er lagt i det. Du kan med fordel spare arbejdskraften ved at lave eller bygge noget selv. Det kræver slet ikke så meget, som du tænker. Du kan for eksempel kaste dig ud i at lave et nyt spisebord. Alt du skal gøre er at tage i den lokale trælasthandel og finde noget træ, du kan lide. Derefter skal du blot sætte plankerne sammen, slibe det og give det lidt olie, så det er mere modstandsdygtigt. Herefter mangler du blot at finde nogle bukke til bordet.

Hold dig ikke tilbage med farverne

Den Skandinaviske stil er ofte kendetegnet ved at være minimalistisk. Det betyder, at der ikke bruges særlig mange farver i de danske hjem og generelt indrettes lyst. Når du vil pifte hjemmet op, lyder rådet på, at du ikke skal være bange for at bruge farver. Du kan for eksempel nøjes med at finde nogle farverige pyntepuder til sofaen eller nogle smukke, farverige malerier til væggene.