DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hver år handles der for mere end 100 milliarder kroner på nettet her i landet, og dette beløb har været stigende lige siden e-handel blev introduceret, og der er ikke meget der tyder på, at det kommer til at bremse op. Der er flere tegn på, at det tværtimod kommer til at stige yderligere over de kommende år i takt med at eksempelvis handel med dagligvarer også er rykket online.

På nuværende tidspunkt er det dog ikke dagligvarer, der fylder mest på onlinehandlen, det er derimod rejser herunder eksempelvis flybilletter, togbilletter og lignende. Udover rejser er det især elektronik der hitter, når vi skal finde vores kortoplysninger frem og købe noget.

Det er desværre også når det kommer til elektronik, at der er rigtig mange der oplever svindel. Der findes et utal af hjemmesider, der foregiver at sælge iPhones, nye Samsung smartphones og lignende til priser, der er et godt stykke under butikspriserne.

Giv agt ved vilde besparelser

En gang imellem kan man støde ind i et godt tilbud, men i langt de fleste tilfælde er det for godt til at være sandt, og hvis man overhovedet får et produkt, er der en god chance for at det man modtager er en kopi, i hvert fald hvis man har bestilt noget med en kæmpe besparelse.

Leder man efter en billig iPhone uden abonnement, er det en rigtig god ide at holde øje med e-mærket i den butik, hvor du handler. E-mærket er den bedste måde at sikre, at det sted du handler, er et sted du kan stole på.

Men derudover handler det i høj grad blot om at bruge sin sunde fornuft, når man skal finde kortet frem. Hvis alle sælger den nye iPhone til 6999 kroner, og du pludselig finder den til 2999, så er der nok en grund til det.

Så det bedste tip til at undgå svindleri på nettet, er ganske enkelt at tænke sig om inden man handler.