DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes rigtig mange forskellige tjenester, der tilbyder underholdning på nettet. Det betyder altså også, at det kan være svært at finde rundt i, hvad du skal blive kunder, fordi der simpelthen er så mange tilbud. Mange af dem minder rigtig meget om hinanden, andre minder slet ikke om hinanden. Her får du et par gode råd til, hvor du skal finde din underholdning.

Netflix

Netflix er en amerikansk streamingtjeneste, der har eksisteret siden 1990’erne. Dog fungerede den i starten ikke som en streamingtjeneste, men som en postordreservice, hvor du kunne leje film igennem for derefter at få dem tilsendt.

I dag er de fleste bekendte med tjenesten, der er verdens største udbyder af filmstreaming. Der er masser af gode film, serier og dokumentarer at se på tjenesten, og derfor er det en god idé at vælge denne platform, hvis du har en alsidig smag og både kan lide serier og film. Det billigste abonnement får du, hvis du vælger en løsning, hvor Netflix er tilknyttet din mobilregning. Flere teleselskaber tilbyder denne løsning.

ViaPlay

ViaPlay er den danske pendant til Netflix, og her kan du streame en masse fede film og serier. Udbudet er ikke lige så stort som på Netflix, men det er stadig godt — og der er en masse danske film og serier også. Du kan desuden vælge at købe et abonnement, hvor du også kan se deres tv-udsendelser. Smart, hvis man ikke har en tv-pakke.

HBO

HBO halter efter, når det kommer til udbuddet af film, men til gengæld har de en masse eksklusive serier, som du ikke finder andre steder. Game of Thrones, Westworld og Vikings er blandt eksemplerne på serier, som du ikke finder andre steder, og det er altså, hvis du godt kan lide den slags serier, du bør få et abonnement hos den amerikanske seriegigant, HBO.