DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen er så småt ved at være over os. Kalenderen skriver snart december, og det betyder, at det er på høje tid at gå på julegavejagt. Men det kan for nogle være svært at gennemskue, hvad de skal give folk — og det kræver lidt tid at finde på nogle gode gaver, som modtageren bliver glad for.

Når først man har fundet ud af det, skal man også ud at købe dem. Det er Black Friday på fredag, og det kunne være en god anledning til at gøre sine julegaveindkøb. Her får du et par gode råd til, hvad du kan give din søn.

Et airboardEn god gave, som din søn med garanti vil blive glad for. De kaldes også for segboards, seqways og meget andet. Uanset navnet, så får børn og barnlige sjæle mulighed for at transportere sig rundt på dette sjove stykke legetøj — eller transportmiddel, nok nærmere. Desuden så hjælper det barnet med at træne balancen. Det passer dog bedst til børn, der er over 6 år gamle. Husk også at give barnet en hjelm.

En actionfigur er også altid et hit. Den går rent ind hos ethvert drengebarn. Det kan være en Action Man eller enhver anden actionfigur. Der findes mange forskellige typer, og du kan selvfølgelig finde dem i julehandlen. De kan også bestilles hjem fra nettet, hvis du ikke er interesseret i at skulle ud og kæmpe for at få dine julegaver ude i den virkelige verden. Men hvis du skal købe over nettet, så vent til på mandag — der er det nemlig Cyber Monday.

Bilofix er også et godt forslag. Det opfordrer børnene til at være kreative på samme måde, som du kender det fra LEGO. Det er dog aldrig blevet en lige så stor succes, men du kan stadig købe det rundt omkring. Også på nettet. Du kan garanteret også finde noget brugt til billige penge.