DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er nogen mennesker, der ikke skæver til prisen, og ikke tænker videre over, hvad ting koster. Langt de fleste af os har dog en lidt anden holdning, og vil meget nødig betale mere end vi behøver. Mange af os har for længst indset, at vi kan spare mange penge ved at droppe TV-pakkerne eller i hvert fald kraftigt nedgraderer dem.

Spar penge på TV

Hvis du har den store pakke i en antenneforening, er det ikke unormalt at punge ud med omkring 4-600 kroner om måneden for langt over 50 kanaler. Prøv i en uge at skrive ned hvor mange af de kanaler du ser, og hvor meget du ser. Der er en god sandsynlighed for at du kun ser en håndfuld og sandsynligvis ikke bruger meget tid på mere end 3-4 af dem.

Der kan være mange penge ved at tage den mindste pakke, og istedet supplere lidt om med streamingtjenester. Er du glad for TV3 kan du eksempelvis får Viaplay til under 100 kroner om måneden. Generelt er streaming langt billigere end flow TV, så det er et godt sted at spare penge.

Spar penge på mobiltelefonen

Et andet sted hvor mange betaler meget mere end de behøver er på deres mobilabonnementer. Abonnementer er typisk sammensat af x-antal minutters taletid, gigabyte osv, og ofte betaler man for meget mere end man reelt bruger. Brug lidt tid på at finde det billigste mobilabonnement – det kan spare dig for mere end du tror.

Ofte er det ikke nødvendigvis det billigste at skifte selskab, men blot at finde ud af, hvad dit behov egentlig er, og se om dette harmonerer med dit faktiske behov. Du vil sikkert se, at du bruger din telefon mindre end du tror, altså til de ting, du rent faktisk betaler for.

På den anden side kan det også ofte betale sig at kigge på om man kan få et abonnement hvor der er en streamingtjeneste som HBO, Spotify, Netflix eller lignende inkludere, hvis man i forvejen betaler for denne ved siden af.