DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Leder du efter de bedste råd til en hensigtsmæssig erhvervsindretning, der har fokus på gode arbejdsvilkår? Så er du havnet på den helt rigtige artikel! Det kan være svært at overskue, hvordan man fx skal indrette et helt kontor – vi har derfor gjort det overskuelige for dig og samlet 3 af de bedste råd til, hvad der skal være i din erhvervsindretning. Læs med og bliv klogere på god indretning!

Lyddæmpere

Lyddæmpere er især populære på storkontorer, hvor man ikke kan undgå, at der opstår støj. Det er individuelt, hvor meget støj påvirker den enkelte medarbejder, men for nogle kan det faktisk være helt uudholdeligt arbejdsvilkår at arbejde under. Det er vigtigt, at man giver sine ansatte nogle ordentlige forhold, både så de har det godt psykisk, men også så de har mulighed for at yde deres bedste arbejdsmæssigt.

Du kan derfor med fordel dekorere kontoret med lyddæmpere! Lyddæmpere findes i forskellige former og farver! Du kan fx investere i lyddæmpere, der kan sættes op mellem de ansattes skriveborde – så virker lydarbsobenten desuden skærmende – hvilket også kan øge arbejdseffektiviteten. Du kan også vælge at dekorere vægge eller lofter med forskellige lyddæmpere – jo blødere overflader der er på kontoret – jo bedre akustik!

Hæve/sænke-borde

Hæve/sænke-borde er nærmest uundværlige for den, der har et stillesiddende arbejde. Det er ikke kun fysisk hårdt arbejde, der tærer på kroppen – det gør det stillesiddende i den grad også! Man siger, at der ikke er én rigtig stilling at sidde i, men at det vigtigste er at skifte stilling i løbet af arbejdsdagen. Hvis dine ansatte har hæve/sænke-borde at arbejde ved, har de tilmed mulighed for at stå op og arbejde. Det er et af de bedste tiltag mod at sikre gode arbejdsvilkår for dine ansatte. Og så kan det desuden betyde færre sygedage!

God opbevaring

Hvis I får kunder på besøg i jeres virksomhed, er det vigtigt, at de får et godt indtryk af jeres arbejdsplads. Noget, der virkelig ikke giver et godt indtryk, er et rodet kontor. Det kan virke uprofessionelt og sjusket. Det kan heldigvis nemt afhjælpes med effektiv opbevaringsplads – fx en mobilkassette!