DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du et ønske om at udskifte dit nuværende gulv ud, med at trægulv – inden for en nærmere fremtid? At udskifte sit gulv, er ikke bare noget man lige tager en spontan beslutning om. Det kræver beslutsomhed, og kræver mange overvejelser, hvis man skal stille sig selv tilfreds i sidste ende.

Læs derfor herunder, vores tips til, hvordan du vælger det rigtige trægulv til dit hjem.

Det skal passe til din egen stil

Det kan være du vil udskifte dit nuværende gulv, da det aldrig rigtig har passet til den stil, som du har indrettet dit hjem med. Du skal derfor på jagt efter et gulv, som kan passe ind i jeres indretning – og som spiller godt sammen med denne. Er du den stilfulde type, hvor alt står snor lige, og der er lige kanter – så kan du overveje at gå efter et sildebensparketgulv. Et sildebensparketgulv er blevet rigtig populært igen, og ses i ganske mange hjem i dag. Du kan finde et sildebensparket her.

Er du den mere rustikke type, er et massiv egeplank, måske mere løsningen for dig. Du kan også finde et massivt egeplank lige her.

Vil du selv lægge det?

Der er bestemt ikke noget i vejen med at lægge sit trægulv selv, men er du ikke erfaren bør du nok stræbe efter et gulv som er til at lægge for amatør gulvlæggere. Er du ude i at lægge et avanceret gulv, så vil du med høj sandsynlighed få det bedste resultat, ved at bruge en professionel – med mindre du er meget lærenem. Det vil være så ærgerligt at se på et gulv, som egentligt er rigtig flot, men er lagt forkert – og faktisk bør laves om.