DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du står over for at skulle have en ny telefon, er der mange ting du skal tage med i dine overvejelser, inden du beslutter dig for hvilken model det skal være. For mange vil der især være én ting der spiller ind, nemlig hvad telefonen koster. Køber man den på en afdragsordning, som man vælger, har det dog ikke den store betydning. Et par tusinde kroner har nemlig ikke den helt store betydning, hvis det fordeles ud over 24 måneder.

Et andet spørgsmål som også næsten uundgåeligt melder sig, er hvorvidt det skal være en Android model som eksempelvis Huawei og Samsung eller det skal være Apples ultrapopulære iPhone. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og i bund og grund handler det om smag og behag. Det kan dog være svært at gå fra det ene styresystem til det andet, hvis man over en længere periode har vænnet sig til noget.

Hvis du ikke har nogen præferencer for det ene eller andet, kan du rimelig frit vælge, da der efterhånden er så mange gode modeller på markedet, at man ikke behøver vælge ud fra styresystem test. Det er altid en god ide at tjekke bedømmelser og anmeldelser af telefoner inden man vælger sin model.

Derfor skal du vælge en iPhone

Der er mange gode grunde til at vælge en iPhone. Der er dog især tre rigtig gode grunde og det er iPad, MacBook og Apple TV. Bruger du en af de tre produkter, er der nemlig rigtig god grund til at vælge en iPhone, da alle Apples produkter snakker rigtig godt sammen  og derfor er lette at benytte sammen.

Derfor skal du vælge an Android

Generelt kan man sige, at det er en god ide at vælge en Android model, hvis man gerne vil have en lidt billigere smartphone. Producenter som Huawei og Samsung laver nemlig modeller i en helt anden prisklasse end Apple. Samtidig er styresystemerne ikke helt så låse som iOS.

Kort sagt – har du flere Apple produkter, så vælge en iPhone og ellers er det mere smag og behag, der spiller ind.