DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes mange måder, man kan lære et sprog online. Det bedste er altid at begynde på en sprogskole, hvor man har mulighed for at få undervisning i det pågældende sprog. Det er imidlertid ikke altid nok, da undervisningen også skal suppleres med praktisk erfaring i rent faktisk at tale sproget.

For personer, der har indvandrerbaggrund, kan det være svært at socialisere med befolkningen. Især hvis man ikke kan sproget. Men hvad kan man så gøre? Der findes mange måder, man eksempelvis kan træne sit danske, hvis man ikke taler det. Se her, hvordan du (eller en, du kender) gør.

Læs nyheder online

Hvis du har brug for et sted, hvor du kan træne dit danske, så er det altid en god idé at ty til nyhedskanaler på nettet. Nyheder er ofte skrevet i et sprog, der er til at forstå, og de er typisk ikke så lange.

Det har også den fordel, at du udover at træne sproget også lærer omkring de ting, der rører sig i landet; de aktuelle nyheder. Det er både godt, hvis du vil socialisere dig med personer, der bor her, fordi du har noget at snakke med dem om.

Samtidig vil du have mulighed for at lære om kulturen, der er i det land, du bor i. Det er ligeledes smart, hvis du vil lære at begå dig, og det vil med garanti styrke dine chancer på jobmarkedet, hvis du beviser, at du godt kan tale sproget og gør en indsats for at lære noget om landet.

Abonnér på magasiner om emner, du interesserer dig for

Har du noget, du interesserer dig for? Så findes der (næsten) med garanti et magasin, der skriver om det. Ellers kan du altid abonnere på et herre- eller dameblad. Hvis du gør det, vil du hurtigere lære sproget, fordi du rent faktisk er nysgerrig, i forhold til hvad der står skrevet.