DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du er ejer af en virksomhed eller har en stilling der betyder, at du har medarbejdere under dig, ved du med høj sandsynlig godt, at det er vigtigt at have glade og tilfredse medarbejdere, hvis der skal ydes et godt stykke arbejde. Her er et par tips til hvad du som chef kan gøre for at få tilfredse medarbejdere.

Et sundt arbejdsmiljø

Vi ved alle sammen, at det er rigtigt vigtigt, at man føler sig godt tilpas på et arbejde, hvis man skal være glad for at være der. Der er mange faktorer, der spiller ind på netop dette. Først og fremmest har personalepolitikkerne en del at skulle have sagt. Det fungerer som en slags håndbog for, hvad der er okay, og hvad der ikke er, og omhandler blandt andet hvordan man behandler hinanden. For at alle skal føle sig tilpas og velkommen, er det vigtigt, at der ikke gøres forskelsbehandling på parametre såsom køn, alder og etnicitet.

Behagelige omgivelser

Udover en gode personalepolitikker er det også vigtigt at tænke over de fysiske omgivelser. Det betyder meget for, hvorledes medarbejderne føler sig godt tilpas og dermed leverer et bedre stykke arbejde. Sørg for at kontorerne er lyse og indbydende, tilbyder gode skriveborde og stole og desuden er godt indrettet. Atmosfæren er vigtigt i forhold til at gøre kontorerne til et dejligt sted at være. Lad for eksempel en masse grønne planter pryde i kontorerne og mærk hvordan det gør en forskel.

Giv medarbejderne mulighed for at udvikle sig

For at sikre sig at ens medarbejdere fortsat finder arbejdet interessant og ikke begynder at kigge sig omkring i forhold til andre muligheder, skal du som chef sørge for at tilbyde udvikling. Det kan være kurser henvendt til den enkelte person, eller det kan være kurser i forbindelse med teambuilding, hvor formålet er at få medarbejderne til at arbejde bedre sammen. DiscNordic tilbyder værktøjer, som kan hjælpe dig som virksomhed med at udvikle virksomheden som helhed, på medarbejderniveau eller til HR-løsninger generelt.