DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Som boligejer er der mange ting, du skal forhold dig til. Der er mange pligter, der følger med det at eje et hus, og derfor er det nødvendigt, at du sætter dig grundigt ind i tingene, inden du vælger, at du vil have et hus – du skal jo blandt andet betale ejendomsskat, have de rigtige forsikringer og vedligeholde din grund samt den plads, der er omkring din grund. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du får et bedre forhold til dine naboer.

Sådan får du et bedre forhold til din nabo

1. Tilmeld dig nabohjælp: Når du tilmelder dig nabohjælp, så modtager du klistermærker, som du kan putte på døre og postkasse. Du får desuden også postkort og foldere, som du kan dele ud, hvis du gerne vil have nogle flere til at være med. Det er skønt for dig, som godt kan lide et godt kammeratskab med dine naboer.

Det gode ved nabohjælpen er, at du kan hjælpe dine naboer. Det gør sig især gældende på områder, hvor der er megen kriminalitet eller er mange indbrud. Det vil med garanti styrke båndet til dine naboer, såfremt du melder dig ind i det.

2. Hold vejfest: Noget af det, der er bedst, hvis du bor i eksempelvis et vænge, er, at du arrangerer en vejfest sammen med dine naboer. Det er en god idé, hvis der er nogle, der vil være med. Arrangér nogle forskellige lege, som børnene kan underholde sig med, og sørg så for, at der er levende musik, mad og dans. Det skal nok blive hyggeligt, og så får du et bedre forhold til dine naboer – det er en ting, der er helt sikkert.

2. Investér i fællesarealerne: Det er hyggeligt at have fællesarealer, hvor I kan mødes. Det kan være, at der er et grønt område i nærheden af der, hvor I bor – og hvis der er det, så er det en rigtig god idé, at du investerer i eksempelvis et bordbænkesæt, der vil give jer nogle gode stunder sammen.