DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De første snefnug er faldet over det danske landskab, og julen er lige rundt om hjørnet, men hvis man ikke vinteren bliver værre end det her, så tager man fejl. Vi mangler nemlig stadig januar og februar som er de koldeste måneder på kalenderen. For mange er vinteren en vidunderlig tid med sne og varm kakao, men for bilentusiasten kan vinteren ikke overstås hurtigt nok. Bilen glider rundt på vejene, det tager 5 minutter hver morgen at få frost af ruden, og de ældre biler har det svært med at starte. Man behøver dog ikke se hvileløst til, imens vinteren langsomt ødelægger bilen. Herunder er der nogle tips til at gøre vinteren nemmere for bilejeren.

Drop isskraberen – Brug varm vand i stedet

Når man står tidligt op om morgenen og skal afsted på arbejde, så er det vildt irriterende at skulle bruge 5 minutter på at skrabe vinduerne. Men i stedet kan man med fordel koge en kande vand, i mens man spiser sin morgenmad, så er vandet klar til at kunne hældes udover bilruderne. På denne måde smelter frosten lynhurtigt, og man er klar til at komme afsted på arbejde.

Hold bilen ren og smurt

Når man køre igennem et vådt og sneklædt landskab, så bliver bilen meget hurtigere beskidt, end den gør om sommeren. Dette skidt skal man sørge for at fjerne ofte, da det kan sætte i bien og øge chancen for rust og motorskade. Udover dette skal man sørge for at have hele bilen smurt, så den kan fungere optimalt og undgå skader igennem vinteren. Læs mere om det her.

Husk vinterdæk

Dette er nok ikke noget trick, da det er almen viden, at man skal skifte dæk, når årstiderne skifter. Men hvis man ikke gør det, så øger man sandsynligheden for at køre galt betragteligt.