DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan godt være du høre til den velsignede gruppe af mennesker, hvis wifi aldrig driller og hvor forbindelse altid er stabil og uden udfald. Selvom vi lever i 2017 i et rimelig teknologisk land, er der dog stadig rigtig mange, der har problemer med deres trådløse internet og dårlige forbindelser.

Selvom du har en 50Mb forbindelse i hjemmet og alt burde være hurtigt, kan du sagtens komme ud for at have langsomt internet. Dette kan naturligvis skyldes mange ting, men i langt de fleste tilfælde, skyldes det dit WiFi og måden det er sat op på. En korrekt opsætning kan betyde en verden til forskel i forhold til hastighed.

Mere og mere bruger WiFi

En af grundene til at mange oplever problemer med deres WiFi er også, at der er mere og mere der bruger det trådløse. En af de helt store slugere udover computere er din smartphone, der er i langt de fleste tilfælde hopper over på det trådløse netværk i stedet for at bruge 3/4G, sidder du og læse nyheder og tjekker Facebook og lignende, kan det bruge mere end båndbrede, end man lige tror.

En anden ting er der virkelig kan presse dit WiFi er streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay og lignende. Man tænker måske ikke over det, men de kører jo netop ikke på kabler men sluger båndbrede, og har man flere enheder i gang med at streame på samme tid, kan det let tære hårdt på ens WiFi.

Hvis man har helt styr på teknikken, er der mange ting man selv kan gøre i forbindelse med fejlfinding, opsætning, test og lignenden. Men for langt de fleste, vil det være det letteste at kontakte en professionel som eksempelvis WiFik.dk, der kommer ud og kigger på det – hvad du kan bruger timer eller dage på, kan oftest klares på ganske få minutter, hvis man ved hvad man kigger efter.