DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Tiden for julefrokoster er langt fra nu og der går længe inden firmaer rundt omkring i landet skal holde store firma julefrokoster for deres medarbejdere, der får mulighed for at opleve hinanden på slap line – nogen gange på lidt for slap line.

Julefrokoster er nemlig ikke kun kendt for at være en af de store sjove begivenheder i firmaet, det er også kendt for at være omdrejningspunkt om en masse ballade og intriger, hvor kollegaer kommer op og skændes på grund af lidt for meget alkohol.

Alligevel kan det godt allerede nu, være en god ide at overveje hvordan årets julefrokost skal være, selvom det virker som om, det er meget længe væk.

Vi har her samlet et par hurtige tips til hvordan i får den bedste firmajulefrokost, hvor alle har det sjovt, både på aftenen, men også en man kan se tilbage på uden anger om mandagen, når man møder på arbejde igen.

Lad medarbejderne bestemme

Det er de færreste mennesker, der synes at det er sjovt, at der bliver sat grænser op for dem. Det er derfor en rigtig dårlig ide hvis ledelsen går ind og diktere eller opsætter nogle regler for hvor meget man må drikke. Medarbejderne bør selv bestemme, hvad de vil have at drikke, da det ellers kan skabe en dårlig stemning.

Lad ikke snaps stå på bordet

Der er mange der er vilde med en snaps eller to til maden, og det er da også noget der hører til til, når der afholdes julefrokost.

Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at der er mange der kan have lidt svært ved at håndtere snaps. Det kan derfor være en rigtig god ide, hvis der er mulighed for servering, at flasken ikke står på bordet.

Hvis man ikke selv kan hælde op og hælde op til andre, er der en god sandsynlighed for at der bliver skåret lidt ned på det, hvilket ofte kan betyde, at folk ikke bliver så fulde, hvilket kan forårsage blamager.