DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal have en ny mobiltelefon? Vi giver et par gode råd, som du kan tage med, når du skal vælge din nye mobiltelefon.

Selvom Apple stadig dominerer mobilmarkedet i Danmark, er deres storhedstid ved at være overstået. Det er den på baggrund af den skarpe konkurrence, der kommer fra konkurrenterne, og det er altså heller ikke længere de telefoner, der klarer sig bedst i test.

Nytænkningen er heller ikke længere at spore. Den nye iPhone 7 ligner til forveksling de to forrige modeller, hvad angår designet. Vi anbefaler derfor, at du kigger andre veje, næste gang du skal have en ny mobiltelefon.

Vælg en telefon, der passer til dit behov

Det første, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvilke krav du har til din mobil. Skal du tage mange billeder, er det selvfølgelig vigtigt, at den har et godt kamera — men det er også vigtigt, at den har meget plads samt en kraftig processor. Det er bedst, hvis du kan indsætte et hukommelseskort, så du selv kan bestemme, hvor meget plads der skal være på den.

Læs anmeldelser af telefonerne

Følg lidt med i de anmeldelser, der kommer, når der bliver lanceret nye telefoner. Det kan du både gøre på nettet, hvor du kan læse artikler, men du kan også se guides, tips & tricks til mobiltelefoner på YouTube.

Tag ud i butikkerne og prøv telefonen

Hvis du skal have en ny telefon, er det en god idé at tage ud i butikkerne, hvor du kan prøve dem, inden du bestiller den. Husk, at det er billigere at købe en mobil over nettet — som regel i hvert fald. Derfor kan det betale sig, hvis du tager ud i en butik og prøver den, inden du køber den. Det kan nemlig være svært at danne sig et indtryk af mobiltelefonen, hvis man blot baserer det på nogle specifikationer samt et billede.