DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Et flot tandsmil er noget af det mest attraktive ved et andet menneske. Og det er med til at skabe et godt førstegangsindtryk. Omvendt er det, hvis smilet ikke længere er så flot og hvidt, som det plejede at være. Her får du derfor et par gode råd til, hvordan du kan holde dit smil ved lige.

Så behøver du nemlig heller ikke at tage til tandlæge i København så ofte — eller hvor du nu bor henne i landet.

1. Skru ned for kaffe, rødvin og cigaretter

Dette er de største syndere, når det kommer til misfarvning af tænderne. Cigaretterne er direkte sundhedsskadelige, så dem bør du ikke bare skrue ned for, men stoppe helt med. Du er dog ikke kommet her for at læse moralprædikener, så derfor vil vi anbefale, at du skruer ned for dit cigaretforbrug, hvis du har et.

På samme måde står det til med rødvin og kaffe, der også er blandt de værste syndere, når det kommer til misfarvning af tænderne.

2. Børst tænder tre gange om dagen

Pas på dine tænder. Det er ikke nødvendigt at børste dine tænder tre gange om dagen, men vi anbefaler, at du gør det. Det vil nemlig give dig de bedst mulige forudsætninger for at holde dine tænder pæne gennem hele livet.

3. Brug tandtråd hver aften

Du bør huske at bruge tandtråd hver aften, når du skal børste dine tænder. Det mindsker risikoen for tandsten og plak. Det er en rigtig god idé, hvis du vil bevare dit Colgate-smil så lang tid ud i fremtiden, som det overhovedet er muligt.

Samtidig vil det betyde, at du skal gå mindre til tandlægen. Det vil ende ud i en mindre tandlægeregning — og derfor er der altså alle gode grunde i verden til at passe godt på dine tænder. Du kan nemlig ikke få et sæt nye, hvis de gamle lige pludselig går i stykker.

Du kan få erstatninger i form af tandproteser, men det er dyrt. Og for at være helt ærlig, så fungerer de altså slet ikke lige så godt.

EFTERLAD ET SVAR