DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er der noget ved din krop som du er utilfreds med, har du kæmpet længe med det overskydende fedt eller er du ikke i stand til at træne? Så kan du med fordel se på fedtfrysning. Fordelene i dag er, hvis du er utilfreds med noget ved dig selv, så kan du for det meste finde en løsning.

Der er mange måder, hvorpå du kan få kosmetiske ændringer og det er både under kniven, men også de lidt mindre indgreb, som også har en stor effekt. Kæmper du med ekstra fedt eller har du områder på kroppen, som du er lidt ked af eller simpelthen ikke kan få trænet væk? – så læs endelig videre her.

Her finder du behandlingen og mere information om den

Har du overskydende fedt? så kan du altid se på dine muligheder for fedtfrysning. Det fungerer sådan, at en applikator fryser fedtcellerne ned til en temperatur på minus 8. På den måde vil fedtcellerne dø og dermed også forsvinde. En fedtfrysning fungere allerede efter den første behandling og mange som får det foretaget behøver ikke mere end én gang. Vil du gerne have reduceret dine fedtdepoter en smule mere, så kan du med fordel tage en tur mere.

Det er en behandling som er stort set smertefri, men får du foretaget den på maven, så vil du kunne opleve en fornemmelse af, at dine mave sover. Det kan vare op til et par uger, men er bestemt ikke farligt. Cirka to til tre måneder efter processen vil din krop udskille det fedt, som blev frosset under behandlingen og først der vil du kunne se en markant forskel. Behandlingen er ikke særlig dyr og det er de færreste der får den foretaget i mere end en til to gange. Det er derfor en behandling som er det værd.