DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du en skøn veninde, som du elsker at bruge tid sammen med? Men oplever du nogle gange, at tiden til at være sammen kan være begrænset på grund af travle hverdage med arbejde og praktiske gøremål? Så er du langt fra den eneste. Her er et par tips til hvordan du nemt kan forkæle din veninde.

Køb et smukt smykke til hende

Du husker måske, at det i vores unge dage var populært at have venindesmykker. Og måske havde du endda halvdelen af en hjertehalskæde, mens din bedste veninde havde resten. Selvom det kan virke lidt skørt den dag i dag, er tanken bag stadig rigtig sød. Du kan for eksempel forkæle din veninde med et smykke, som symboliserer jeres venskab. Et forslag kan være den smukke Georg Jensen Marguerit, som er en eksklusiv og lækker serie af halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Hun vil uden tvivl blive ellevild.

Inviter hende på et weekendophold

Hvis dit budget er lidt større, kan du også invitere din veninde på et lækkert ophold. Det kan for eksempel være et spaophold, hvor I får rig mulighed for at slappe af og blive forkælet. En anden mulighed er et kroophold, hvor I kan blive forkælet med lækkert mad, gå nogle lange ture og få snakket en masse. Når I vælger at tage væk fra hverdagens omgivelser, får I nemmere mulighed for at koble af, hvilket er en forudsætning for, at I kan hygge jer.

Overrask hende med bland-selv-slik og en god film

Det behøver ikke at koste en formue, når du vil forkæle din veninde. Hvis du ikke synes, at pengepungen kan række til et weekendophold, er der mange andre alternativer. Du kan for eksempel overraske hende med en god film og en stor pose bland-selv-slik. Så er I garanteret hygge på højt plan og kvalitetstid.