DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vores samfund er bygget sådan op, at vi minimum skal gå i skole 9 år. De fleste vælger dog at gå videre derfra, hvor de går i gang med en eller anden form for uddannelse. Men uanset om man vælger at blive frisør eller få en universitetsuddannelse, så bliver de fleste i samme branche hele livet. Det gør de uanset om de er glad for den eller ej. Fordi hvorfor skulle de skifte? Det er jo for sent. Men nej det er aldrig for sent. Folk kan skifte karriere hele livet, og det er bedst, hvis man kan lave noget, man er glad for. Men når man har gennemgået en længere uddannelse og har være på arbejdsmarkedet i flere år, så er det nok de færreste som ser frem til at begynde på SU og være under uddannelse i en længere periode igen. Derfor findes der herunder 2 bud på forskellige veje man kan gå i sin karriere.

Hvad med et job som kørerlære?

Grunden til at jobbet som kørerlære er på denne liste er på grund af det korte forløb, man skal igennem. Man kan nemlig allerede være uddannet efter blot 7 – 9 måneder på skolebænken. Jobbet er perfekt til dem som ikke er forberedt på at gå hele vejen igennem uddannelsessystemet en gang til. Selvom det er en kort uddannelse, tjener man ganske fint, og så er der gode muligheder for at få arbejde. Jobbet er perfekt for dem som gerne vil have med mennesker at gøre og lære fra sig på samme tid. Du kan læse mere om kørelæreruddannelsen lige her.

Bliv selvstændig

Det smukke ved at være selvstændig er, at man helt selv kan bestemme hvad man vil. Hvis man har en hobby, hvor man producerer små hyggelige figurer, så kan man jo sælge dem. Mulighederne er uendelige, og man behøver ikke altid at opfinde den dybe tallerken.