DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen er glædernes fest – men hvert år oplever alt for mange familier desværre at deres hjem har haft ubudne gæster, i mens at de ikke bar hjemme. Julen er desværre en meget udsat tid, da de fleste mennesker ofte er ude i denne tid, og så er sigtbarheden selvfølgelig nedsat en del pga. den mørke års tid – hvilket gør det ekstra svært for naboer at holde øje med sit hjem. Heldigvis er der en lang række tiltag du kan gøre dig, for at sikre dit og familiens hjem, bare ved at fokusere på dine låse.

Her får du en liste over de ting du kan gøre ved din låse, for at sikre dit hjem bedst muligt.

Restaurere dine låse

Det er en rigtig god idé at restaurere på sine låse af og til, så du er sikker på at de er sikre nok til at holde ubudne gæster uden for. Det er altid en idé at få en autoriseret låsesmed ud, for at kvalitets sikre dine låse for evt. fejl og skader – og få dem fikset hvis dette er nødvendigt.

Udskift dine låse

Har du så gamle låse, at du ikke kan huske hvornår de sidst er blevet skiftet, så er det vist også på tide at få skiftet disse ud med nogle nye. Låse udvikler sig også, ligesom med alt andet, og får implementeret nye teknologier, som gør dem endnu mere sikre end den forrige generation. Få derfor skiftet til den nyeste låsemekanisme, hvis dette er nødvendigt.

Installér et alarmsystem

Den absolut mest sikre måde på at holde indbrudstyve væk fra sin ejendom, er selvfølgelig at installere et alarmsystem, som udsender en alarm som alle i hele nabolaget kan høre. Hvis det ikke kan skræmme en indbrudstyv væk, så er der nok ikke noget der kan.

Så sørg for at kontakte din nærmeste låsesmed, og få aftalt den løsning som vil være bedst til dig og din families bolig. Kender du ikke til en låsesmed, så kan du tage et kig her.