DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kan spare mange penge om året, hvis du griber dine strikkepinde, i stedet for at købe nyt, når børnene skal have nyt tøj eller repareret det gamle.

Som moderne, dansk familie er der mange udgifter. Det er dyrt at have børn, og derfor er ethvert råd til, hvordan man sparer penge på børnene, guld værd. Dette er ikke verdens mest avancerede råd, men et råd, de fleste mødre (eller fædre) kan bruge; strik selv tøj til børnene. Det er billigere, men der er selvfølgelig også arbejde i det.

Dine børn vokser hurtigt

En af de helst store fordel ved at strikke selv er, at børnene hurtigt vokser ud af tøjet, end du selv gør. Derfor har de også oftere brug for at få nyt tøj. Det er dyrt, og det er ikke den mest spændende udgift. Og det er her strikkepindene og Sandnes-garnet (eller hvad du foretrækker) kommer ind i billedet. Her har du nemlig mulighed for at spare en masse penge.

hvis du selv strikker du tøjet, bruger du samtidig ikke penge på at støtte en industri, der er med til at ødelægge miljøet. Der anvendes nemlig meget farlig kemi i bomuldsproduktionen, og hvis du ikke køber økologisk tøj, vil du være med til at støtte denne industru.

Køber du økologisk tøj, vil du stadig kunne købe økologisk garn, og eftersom det økologiske tøj er dyrere, vil du blot kunne spare endnu flere penge.

Spar endnu flere penge, hvis du køber garn på udsalg

Der er ofte garn på udsalg, og her kan du altså spare endnu flere penge. Hvis du leder ordentligt efter, vil du med garanti kunne finde noget, der er billigt. Husk også at kigge i de fysiske butikker, når du leder efter garn på udsalg — og husk, at du altid kan spørge, om der ikke er rabat, hvis du køber meget ad gangen.