DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange kæmper med at kvitte smøgerne, og det kan nogen gange være sværere, end det ser ud. Nogen folk er vant til at ryge op til en til to pakker om dagen, og det er derfor nærmest umuligt at stoppe fra den ene dag til den anden. Det kan derfor være en god ide at finde alternativer, som kan være en overgang, til man en dag kan stoppe med at ryge fuldstændig.

E-cigaretter er en god erstatning

Hvis man godt kunne tænke sig at kvitte cigaretterne, kan en e cigaret være en god mulighed. E-cigaretter er for alvor blevet populær, inden for de seneste par år, hvor flere har valgt e-cigaretter i stedet for den almindelige cigaret. Det gode ved e-cigaretter er, at det minder meget om almindelige cigaretter. Men til forskel fra almindelige cigaretter har man mulighed for selv at vælge smagen, som kommer igennem e væsken. Der er derfor også mulighed for at fravælge den dårlige smag, som der er i almindelige cigaretter.

Få støtte til dit rygestop

Er man på udkig efter et middel til sit rygestop, er det vigtigt at nævne støtte. Det er altid en hård proces, når man gerne vil kvitte cigaretterne. Her er det vigtigt, at man kan finde støtte hos venner og familie, så man ikke føler sig alene. At få støtte kan være en kæmpe hjælp for mange, som har svært ved at komme igennem et fuldstændigt rygestop. Sørg derfor at finde støtte de rigtige steder.

Rygestops kursus

Mange oplever tilbagefald, når de prøver at kvitte cigaretterne for alvor. Den sidste løsning kan derfor være at prøve et rygestops kursus, hvor man kan få en masse værktøjer med sig. Et rygestops kursus er for mange sidste udvej, når man forsøger at stoppe. Det er dog vigtigt, at man ikke giver op. Det nemmeste løsning er altid at give op, det er dog langt fra den bedste løsning.

EFTERLAD ET SVAR