DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Undgå forkølelse i den kolde tid

Vi nærmer os den kolde tid på sæsonen og derfor bliver vi også nødt til at klæde mere på. Der er ikke længe til at det kan risikere at blive iskoldt og dermed øges chancen for at tilegne sig en forkølelse. Det er de færreste som synes at en forkølelse, er behagelig og det kan tage flere uger og nogle gange over en måned at komme sig helt over forkølelsen. Det er ubehageligt at gå og hoste hele tiden og være sløv. For at undgå dette tager de fleste et halstørklæde på, når de skal uden for.

Halsedissen

Et halstørklæde holder godt nok din hals varm, men det er ikke særlig praktisk derudover. Skal man ud på tur eller på anden måde være aktiv, så er halstørklædet ikke det bedste valg. Selv om det ser stilfuldt ud, så bliver det let irriterende at have på. Til den aktive og eventyreren, er det bedst at bruge en halsedisse. En halsedisse sidder langt mere fast og tæt i forhold til et halstørklæde. Dette gør det mere ideel i brug under aktivitet og ude på eventyr. Du skal ikke bekymre dig om at noget af halstørklædet flagre rundt, når du bevæger dig lidt friskt rundt.

Undgå forkølelsen med en halsedisse

Med en halsedisse kan du bevæge dig, som det passer dig uden at blive forstyrret. Det er meget mere praktisk en et halstørklæde. Så kan du også nyde en tur ude i det fri, også selv om det er koldt.  Der er ikke noget værre end at være forkølet og ikke kunne lave noget aktivt eller tilbringe tiden sammen med andre. Man vil jo helts ikke smitte andre og det er heller ikke sikkert at ens energi rækker til noget andet, end at ligge i sengen. Hold varmen med en halsedisse, hvis du skal bevæge dig lidt friskt.