DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De færreste mennesker går fri af smerte i livet på godt og ondt. Hvis traumer er inde over, er det væsentligt at blive frigjort af dem. For netop at komme videre i sit liv.

Kærligheden til dig selv

At varetage og omfavne sine uhensigtsmæssige følelser kan afhjælpes igennem livet, trods vi er vokset op i barndomshjem, hvor følelser som ikke at blive set, hørt eller lyttet til kan medføre stor indre smerte. Men andre uhensigtsmæssige overgreb kan også have fundet sted. Dette kan op igennem livet bremse os i at udleve vores drømmer og ønsker for livet. Med støtte fra dygtig og indsigtsfuld Psykoterapeut i København i familietraumer og -mekanismer samt sindet og kroppens påvirkning, kan du frigøres til gavn for din egen familie. Og ikke mindst i kærlighed til dig selv.

Til stor gavn for dine børn

Vores børn påvirkes også af vores indre og ydre ophav. Derfor er det væsentligt som familie at varetage uhensigtsmæssige mønstrer konstruktivt. For på mange måder glider smerte fra generation til generation. Trods vi gør det bedste vi formår eller kan ud fra vores eget ståsted. Tiden kan måske være svær at finde som travl børnefamilie med job og daglige pligter. Men et forløb hos Psykoterapeut København vil altid tilrettes med øje for hele familiens trivsel og generelle overskud. Idet en udviklingsproces hvor mange smerter indgår kan kræve justering, så I sammen som familie kommer helskindet ud på den anden side.

Belastninger kan påvirke ens arbejde

Vores arbejdsfelt er ofte et fristed til at glemme vores egne problemer. Men oplever du koncentrationsbesvær på jobbet, søvnbesvær eller stress så tag kontakt til en psykoterapeut i København. Det kan nemlig sagtens være affødt af årelang belastning, hvor ændringer i dit job kan være påkrævet.