DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Travle morgener er skyld i mange dårlige hårdage, men hvis du følger disse råd, vil din frisure ordne sig selv, imens du sover.

Mange har det med at snooze lidt for lang tid om morgenen. Det resulterer ofte i, at man kommer for sent ud af døren. Den manglende morgen tid er problematisk, hvis man vågner med en manke, der bare ikke vil sidde, som den skal. Her er det bare ikke nok lige at fixe det hurtigt, og du bliver nødt til at gå med dårligt hår i løbet ad dagen. Ikke noget, der lige frem gør den bedre.

Heldigvis er der hjælp at hente. Der findes en del gode råd, som du kan benytte dig af. Råd, der giver pænt hår, når du står op om morgenen. Brug disse tips, men sørg for, at du også bruger hårprodukter — eksempelvis fra Davines.

Vågner du op med kruset hår?

Hvis du vågner op med kruset hår, så bør du overveje at vælge et andet betræk til din hovedpude. I hvert fald hvis den er lavet af bomuld. Det vil nemlig absorbere fugten fra dit hår, så det bliver tørt og kruset.

Vælg i stedet er med satin, der gør dit hår meget mindre filtret. Det gør faktisk også din hud mindre rynket, fordi en bomuldshovedpude vil folde mere, så du får furer i ansigtshuden.

Vil du vågne op med smukke bølger i håret?

Hvis du gerne vil vågne op med flotte bølger i dit hår, så skal du fugte dit hår let. Del det efterfølgende i to sektioner ud fra det punkt, hvor dit hår normalt skiller. Sno håret i to lige store knolde. Saml dem med en elastik og lad knoldene hånge, indtil dit hår er helt tørt.

Efterfølgende tager du elastikkerne ud, reder håret igennem med fingrene og giver det hårlak. Så bliver dit hår smukt og krøllet.