DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er forår, og det betyder, at det er tid til at gøre huset klar til sommerens komme. Det er en god idé, hvis du undersøger dit hus én gang om året. Så slipper du nemlig for ødelæggende skader, fordi du kan nå at forhindre dem i at blive mere alvorlige.

Herunder finder du et par gode råd, som du med fordel kan drage nytte af, hvis du vil være sikker på, at dit hus ikke står og forfalder. Brug foråret til at undersøge de forskellige ting på dit hus og få gjort noget ved dem. Så er du helgarderet.

Hvordan ser taget ud?

Undersøg dit tag. Er alle tagstenene hele, og ser de ordentlige ud? Hvis ikke, skal der selvfølgelig gøre noget ved problemet, således taget ikke står og forfalder. Det er især en god idé at få ordnet, inden det bliver vinter.

Samtidig bør du tjekke, om der er alger på taget. Er der det, skal du have foretaget en tagrens, hvor du fjerner alle alger på taget. Det kan du enten gøre selv eller få hjælp til af en virksomhed, der beskæftiger sig med emnet.

Er haven klar til sommeren?

Hvis du vil nå at få noget i din køkkenhavn til somer, så skal du sørge for at ordne den nu. Det er nu, der skal lægges løg og så videre, så du har de bedste forudsætninger for at få en lækker, spirende køkkenhave — og så du kan nyde de dejlige vegetariske sommerretter.

Du kan også begynde at luge ukrudt, da det er bedst at få væk nu her. Hvis du skal bruge en ukrudtsbrænder, er det også godt at gøre, før der bliver alt for tørt, så der er større risiko for, at der går ild i det.

Hvis du har flere forslag til forårsforbedringer eller bare generelle tjek af huset, så må du hellere end gerne smide en kommentar herunder.