DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At købe gave til sin kæreste er altid svært. Selvom han/hun ønsker sig et væld af ting, er det svært at finde lige netop dét, der viser kærlighed og personlighed. Er du en mand, har du formentlig allerede næsten givet op, men bare rolig – vi er her for dig.

Til hende

Det er svært at ramme den rigtige gave til hende, og selvom det lyder som et mærkeligt tip, så prøv at finde noget, hun ikke har ønsket sig. Det handler om at lære hende, hendes stil og hendes humor at kende. Er hun til finurlig kunst? Stilrene detaljer i boligen? Eller måske en lækker pude til sofaen?

Mulighederne er næsten uendelige, og derfor skal du også kende den hårfine grænse mellem hvad der kunne være fedt, og hvad kun ville blive glad for. Du kan for eksempel sagtens købe et krus til hende, som hun bliver glad for. Det skal bare passe til hendes stil og temperament, og så skal det gerne have en form for motiv, som er relevant for hende – det er her, du viser, hvor meget du har tænkt på gaven.

Er ting til hjemmet ikke lige noget for jer, så kig eventuelt efter smykker – eller køb hende en lækker middag på hendes yndlingsrestaurant.

Til ham

De fleste mænd ønsker sig noget funktionelt i gave, som tøj eller fritidsudstyr. Ligesom med kvinder er det her vigtigt, at du tænker over, hvad der faktisk passer til hans livsstil og temperament, men du må også meget gerne vise lidt personlighed. Ønsker ham sig en form for smykke, kan du for eksempel få indgraveret dit navn eller hans yndlingsfodboldholds logo.

En oplevelse er også altid en god gaveidé, så han enten kan komme på tur med gutterne, eller I kan tage på kærestetur sammen. På den måde bliver det også en gave, som I begge får noget ud af.