DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det findes mange kedelige ting her i livet. Især kedelige ting som koster penge. Mange sure pligter som rengøring, vedligeholdelse af boligen og genopfyldning af diverse ting, er nogle af de absolut kedeligste ting at lave men også bruge penge på. Her i artiklen vil vi komme med et par bud på hvordan du løser disse kedelige ting, samt ovenikøbet gør det til billige penge.

Der er opstået en ny tjeneste på internettet som kaldes happyhelper, som kort sagt går ud på at hyre en “happy helper”, som kan være til at gøre rent, slå græsset eller rydde op i huset efter børnene. Tjenesten fungere på samme måde som Airbnb, hvor brugere internt aftaler hvornår arbejdet skal udføres, samt prisen for arbejdet. Platformen står for alt det praktiske, som bookingkalender, overførslen af penge og regnskab over de forskellige tjenester. Det er en rigtig god mulighed for at gøre tingene lidt lettere i hverdagen og på samme tid til billige penge.

Få tingene fyldt op, ved at handle tingene online

En ting som man let løber tør for, er blækpatroner eller papir til printeren. Det kan være en stor fordel at handle disse ting online, da der kan være mange penge at spare. En anden ting som batterier, er en meget kedelig ting at løbe tør for. Mange ting i hjemmet bruger batterier, og det findes ikke noget så træls som at fjernbetjeningen til fjernsynet lige pludselig ikke fungere. Ligesom med printerpatroner, handles batteri også billigst på nettet. Fordele ved at handle på internettet generelt er at du kan få tingene leveret lige til døren. Mange bøvler med man skal være hjemme når pakkerne bliver leveret, men ved pakkepost flex fra f.eks. postdanmark, kan pakkerne blive leveret efter et bestemt tidspunkt eller der kan aftale at pakkerne lægges et bestemt sted.