DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det sker af og til, at man bliver træt af sin bolig. Det skyldes ikke nødvendigvis, at den ikke er pæn, eller at man ikke er glad for at bo der. Det skyldes i langt højere grad, at vi mennesker er indrettet til at søge nye omgivelser i ny og næ. Sådan er det.

Men hvad gør man, hvis man bor i drømmeboligen, men er blevet træt af sine omgivelser? I stedet for sælge sin bolig, kan man med relativt få midler skabe sig et helt nyt udtryk i boligen. Se her, hvordan du gør.

Byt dine møbler

Det er ikke altid lige let at komme til at sælge sine møbler. Det er der dog heldigvis råd for. I stedet for at sælge dem, så du kan købe nogle nye, hvorfor så ikke forsøge at bytte dem? De sociale medier har gjort det meget lettere at købe, sælge og bytte varer over nettet – også med folk, der bor i dit nærområde.

Find en Facebook-gruppe, der henvender sig til personer i din by eller kommune, meld dig ind i den og spørg, om der er nogle, der kunne tænke sig at bytte med dine møbler. Er der det, så lav en god byttehandel, der er rimelig, og indret din bolig med helt nye møbler.

Nye gardiner indkapsler rummet

Hvis ikke du synes, at der er tid eller lyst til at bytte møbler med fremmede på nettet, er der heldigvis mange andre ting, du kan gøre, hvis du vil sætte lidt skub i tingene. Dine gardiner indkapsler rummet, og de er i høj grad med til at indkapsle din bolig.

Ved at skifte dine gamle gardiner ud med eksempelvis plisségardiner, vil du hurtigt skabe en helt nyt stemning i dit hjem. Det er smart, og så er det en billig løsning – afhængigt af, hvilke gardiner du vælger, naturligvis. Du kan få plisségardiner her.

Ny kunst på væggene

 

Synes du ikke, at nogle af ovenstående forslag er værd at gå efter, så kan du med fordel begynde at tænke lidt mere over, hvad du har på dine vægge. Er der noget, der ville passe bedre ind? Eller noget, der vil kunne sætte lidt mere skub i stemningen? Brug kunsten til at skabe en federe stemning i dit hjem.

 

EFTERLAD ET SVAR